Nostalgi på Gran Canaria

Nu har vi semester. Bara vara och lata dagar med min älskade man.

En dag åt vi semlor på svenska cafeet. Mums!
Nästa dag var vi till kyrkan och mumsade i oss våfflor. Det är väl diet eller hur?
I kyrkan har de även sångkvällar. Far och son underhöll. Anders och Jakob Nyberg som sjöng och spelade piano. En man som heter Gillis Simonsson kåserade om tiden. Ex jag har inte tid, tiden räcker inte till samt du kollar klockan hela tiden. Innan var det mingel med ost, kex och vin.

På fredag kväll var det åter musik. Då var det på svenska cafeet. Räksmörgås och vin serverades för 10 euro.
Kjell Andersson och två musikanter en på synt den andra gitarr. Kjell sjöng bl a Taube, Tom Jones, Elvis och Jerry William låtar. Han med synten sjöng Jag vill ha min egen måne. Kjell, en mångsidig man höll igång.

Solen lyser från en klarblå himmel. Nu ska vi gå till centrum och träffa en vän. Det blir restaurangbesök.

Hasta la vista!

Ordförande