Ordförande har ordet

Hej alla nu vill jag önska er Gott Nytt År. Hoppas det blir ett fint år. Vi startar i januari. Ni som känner er ensamma. Kom och träffa nya vänner och drick en kopp kaffe. Lyssna på någon trevlig berättelse eller musik. Nya medlemnar är trevlgt. Anne-Marie

November 2017

Hösten är här med alla dess härliga färger. Tiden går fort.
I oktober var trubadur Erik Åberg på trivselträffen. Han berättade om mordet på Gustaf den tredje på Dramaten samt sjöng visor. Ni som inte var där missade något trevligt. Avslutade med en Elvislåt. En mångkunnig musiker.

Vi har även gjort en promenad i Vega som jag skriver om i notisbladet. Har ni några förslag på var vi kan promenera i vår? Hör av Er till ordförande.

Nu är det snart bråda tider. Det närmar sig jul. Man ska lägga in sill, koka skinka och göra Jansson mm. Sen ska det pyntas, köpas julklappar samt köpa en gran. Tomten kanske kommer och ringer på.

Stortorpsparken har Julmarknad 2 december 11 -15. Lotterier, ponnyridning, försäljning av julsaker, Amarillis säljer glögg, Bellis säljer tavlor och andra föremål. Tomten besöker parken.

Stortorpsparken börjar det nya året med Julgransplundring.
Vi börjar igen torsdag 25 januari.

Valberedningen vill ha hjälp med att hitta nya personer till styrelsen.
Kom gärna med förslag till Kjell Börjesson 070-5518353 som är sammankallande i valberedningen.

Anne-Marie Börjesson

Billig bil
– Jag tackar för affären, fru Olsson. Men jag måste ändå fråga hur ni kan
sälja er avlidne mans Ferrari till mig för bara 1 000 kronor?
– Det står i hans testamente att behållningen ska tillfalla hans sekreterare.